köögimööbel

Köögimööbli tellimine on pikk ja mahukas protsess, alustades Sulle sobiva tootja valikust ja lõpetades sobiva plaani ja materjalide leidmisega, rääkimata veel kvaliteetsest paigaldusest. Sul on küll oma unistuste köögi nägemus silme ees, kuid kas keegi oskab selle ka nii ellu viia, et see ületaks Sinu ootusi? Köök on Sinu kodus üks enim kasutuses olevaid ruume ning ei ole vaja, et see Sulle ülearu probleeme valmistaks või midagi peaks hakkama juba varsti jälle ümber tegema. Me aitame Sul vältida levinud vigu ning saada aru kõige kaasaegsematest võimalustest, mis annavad Sinu köögile maksimaalse kestvuse ja tagavad kasutusmugavuse. Soovime, et Sina oled oma uue köögi üle sama uhke kui meie oma tehtud töö üle. Kõige kiirem viis ennast levinud eksimustega kurssi viia, on läbi lugeda meie poolt kokku pandud „7 tüüpviga, mida tehakse köögimööbel ostmisel/tellimisel ja mida Sina peaksid kindlasti vältima“. Kellelegi ei meeldi teadmatus ja segadus, eriti kui Sinu enda raha on mängus. Oleme otsetootjad ja just sellepärast on Sul meie poolt üks kontakt algusest lõpuni, et Sul oleks alati, kelle käest midagi üle küsida või uurida, kuidas asjad edenevad. Nii ei pea Sa suhtlema mitme inimesega korraga, kes üksteise tegemistest head ülevaadet ei oma. On see seotud siis disainimise, mööbli valmistamise, transpordi, köögimööbli furnituuri või paigaldamisega. Ta õpib tundma Sinu vajadusi ja soove, aitab Sul nende osas kiiremini selgusele jõuda ning hakkab Sinu kööki armastama sama palju kui Sa ise. Veendumaks, et jäid tellituga tõesti rahule, helistab ta Sulle peale köögimööbli paigaldust või tuleb koguni kohale, et meistriteosest teha pildid, mida nii Sina kui tema saate uhkusega jagada.

Информация